G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞBAKAN'IN SÖZÜNÜ TAKMAYAN BAKAN

BAŞBAKAN

BAŞBAKAN'IN SÖZÜNÜ TAKMAYAN BAKAN

Başbakanın Erzurum seçim meydanında toplanan mahşeri kalabalığa söz verdiği Kampüs hastane bitirilecek sözü askıda kalacağa benziyor.

Kampus hastanenin İhalesi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından iptal edildi haberi Erzurum kamuoyunda soğuk duş etkisi yaptı.

Konuyla ilgili mikrofon uzattığımız Erzurumlular ortak görüş olarak şunları beyan ettiler ‘Biz Sayın Başbakanı en zorlu seçiminde yalnız bırakmadık, bundan sonra ki seçimlerde de bırakmayız. İstasyon meydanında Başbakanın Erzurum halkına verdiği söz bizim için teminat niteliğindedir. Tek başına seçim kazanan bir Başbakanın meydanlarda verdiği sözü bir sağlık bakanı nasıl göz ardı eder. Dilimiz varmıyor ama bizce bu Sağlık Bakanı Sayın başbakanı takmıyor gibi görünüyor. Ak Partiye ve Sayın Başbakana verdiğimiz % 60 oy önemsiz mi?' şeklinde görüş bildirdiler.

ARTIK YAPILMAYACAK

Gazetemizi arayan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir bürokrat ‘Asıl yapılmak istenenin Erzurum'dan bu yatırımın başka şehre kaydırılması konusudur. Erzurum milletvekilleri bu konuda iyi bir sınav vermiyorlar. Bu kampüs bölge için gerekli ve ihtiyaç olan bir yatırımdır. Erzurum milletvekillerinin bu konuda bir çalışmaları yok tek başına bu konunun üzerine giden sadece bir milletvekili var.'dedi.

VATANDAŞLA DALGA GEÇEN BAKAN

450 Yataklı karaman Devlet Hastanesinin açılışında 'anjiyo servisi istiyoruz'  diyerek istekte bulunan vatandaşa verdiği cevapla hafızalarda yer eden Bakan müezzinoğlu Erzurum'la da dalgamı geçiyor sorusu akıllara geldi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, konuşması sırasında kalabalığın arasından bir kişi ‘Anjiyo servisi istiyoruz' dedi. Kalabalığın arasındaki kişinin sık sık ‘Anjiyo servisi istiyoruz' demesi üzerine Bakan Müezzinoğlu, elini kaldırıp, ‘Dur' işareti yaptı. Vatandaşın istediğini tekrar etmesi üzerine Müezzinoğlu,  Bir dakika sabret yav. Cebimizde vereceğiz birazdan. Cebimde getirdim merak etme” dedi. 


 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 5.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu